I have learnt my lesson well. The truth is out there I can tell.
Don't look back and don't succumb to their lies and goodbyes.
Live your life without regret. Don't be someone who they forget.
When you're lost reach out for me. And you'll see she's not far.
Northern Star.

Melanie C - Northern Star

Sivut

torstai 3. maaliskuuta 2016

Terveydeksi

Ei pysynyt lääkäri loitolla
Niinhän siinä lopulta kävi kaikista vastusteluista huolimatta, että influenssa kaatoi minutkin. Olipahan tauti. Kuume kävi horkassa mitattuna 39,3 asteessa. Yskää, köhää, korvatulehdusta, keuhkoputkentulehdusta ja ties vaikka mitä... Tässä vieläkin hieman toipilaana, mutta taas pystyasennossa ja omilla jaloilla!

Ehdin jo niin riemuita ja olla varma, että minuun ei pöpöt tartu. Historiallisen pitkään olinkin terveenä. Edellinen nuhaköhä oli vuosi sitten samoihin aikoihin kuin nyt, mutta kuumetta on ollut viimeksi vuoden 2013 kesällä. Sitä kuumeilua sitten kestikin, ja siinä vasta oli kestäminen.

Hyvä flunssankarkoittaja
Mitenkähän on luonnoneläinten laita, sairastavatkohan he usein? Toki tiedetään erilaisista virussairauksista ja vaikkapa suolistoloisista, mutta voiko eläimillä olla flunssaa? Ainakin nisäkkäillä voisi kuvitella olevan joskus kuumetta. Sen sijaan nuhainen lintu saa ajatuksissani huvittavia piirteitä. Aivastava pikkulintu kuulostaa jo ihan liian koomiselta, piirretyn aineksia.

Minun lisäravinneyhtälöni, toimii!
Helppohan minun on kuitenkin sairastaa. Kun oloni vain paheni eikä helpotusta levosta, luontaistuotteista ja särkylääkkeistä huolimatta tullut, kävelin lääkäriin ja puolen tunnin sisällä olin jo apteeksista hakenut antibiootitkin. Luonto joutuu tulemaan toimeen omillaan. Olikohan minullakin vain liian kiire päästä vaivoistani, ja ennen kaikkea helpolla. En onneksi ole tarvinnut antibiootteja kovin usein. Mietin vain, että ilmankin saattaisin pärjätä ja parantua. Sitä en tiedä, kuinka kauan aikaa se veisi. Mitä oikeastaan voitan lääkehoidolla? Kumpi on loppupeleissä terveellisempi vaihtoehto? 
Uusi kalaöljy testattavana


Tätä vähän kaikkialle, nam!
Comme ci comme ça. Monta terveyteeni liittyvää kysymysmerkkiä olen viimeisen vuoden aikana ratkaissut. Iisalmen Lifesta olen saanut valtavasti apua. Lauantaina järjestetyillä messuilla tuli jälleen kattavasti lisätietoa ja myös uusia juttuja kokeiltavaksi. Olen testannut paljon eri tuotteita ja sen kautta löytänyt sopivia ja toimivia vaihtoehtoja itselleni. Saman tuotteen väliset erot voivat olla yllättävän suuria. Itse havaitsin tämän, kun kokeilin yhtä magnesiumjauhetta. Se ei vain toiminut, krampit puhuivat puolestaan jo muutamassa päivässä.

Lisää vitamiineja, kiitos!
En usko siihen, että kaikilla ihmisillä toimisi täsmälleen samat jutut. Tärkeintä on löytää itselle passelit ja tarvittavat lisäravinteet. Käyttämiäni tuoteperheitä voin kyllä suositella lämpimästi. Minä olen saanut niistä apua. Oma lisäravinneyhtälöni koostuu moni-, B- ja D-vitamiineista, magnesiumista ja uutena mukaan tulivat kalaöljy ja täsmähoitotabletti nivelille. Tottakai pyrin saamaan kaikkea noita myös puhtaasti ruoasta. Monipuolisen ravinnon tueksihan ne ovatkin tarkoitettuja.

Tässä kevään korvalla aion käydä uudemman kerran ravintoainemittauksessa. Jännä nähdä, onko muutoksia tapahtunut. Luonnoneläimet eivät taida lisäravinteita käyttää ja ovat silti kovassa kunnossa ja terveenä ympäri vuoden. Vielä riittää minulla opittavaa ja tutkittavaa.

Closed by this summer... Haha.

I just couldn't resist anymore. I got a flu. I had high fever and many kind of infections. I have felt myself very weak. Blah. I was nearly sure that I won't catch a cold. No can do. Shockingly long time I was all right. Well, need to think positive. I hope this will give me new immunity for the future. I wonder, do wild animals have flu and fever? I got amused while thinking a bird with hoarse voice or a tiny bird sneezing. Haha, might get a good cartoon of that. But seriously, for me it's very easy to be sick compared to the nature. When I felt very bad, I went to see a doctor. It's not an option in the nature. It has to solve all problems for its own. Did I rushed for getting back to normal? Maybe I chose the easiest alternative, I don't know. Which way is the healthiest, with or without medicines? Would be very interesting to figure it out. But the main thing is, that I feel quite okay again after two weeks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti