I have learnt my lesson well. The truth is out there I can tell.
Don't look back and don't succumb to their lies and goodbyes.
Live your life without regret. Don't be someone who they forget.
When you're lost reach out for me. And you'll see she's not far.
Northern Star.

Melanie C - Northern Star

Sivut

keskiviikko 12. elokuuta 2015

Metsään kannattaa mennä nyt

Monesti kalastajille toivotellaan kireitä siimoja. Siinä määrin toivotukseni ovat osuneet kohdilleen, että sain muutama päivä sitten tuttavaltani kassillisen kalaa. Nam. Kylläpä passaa joku päivä tuikata pannulle kuhaa tai ahventa. Namnam.

Hillittömän kokoinen hämähäkki!


Itselleni on tervetullutta kireät lihakset. Ainakin tietää harjoitelleensa. Ja nyt niitä tiukkuuksia on ollut. On ollut jopa siinä määrin, että oli järkevää heittäytyä hetkeksi pois kovista treeneistä ja antaa keholle mahdollisuus hieman palautua. Kokemus on opettanut, että luontoa ja kroppaa todella kannattaa kuunnella. Näin välttää usein myös turhia vammoja. Joten, vietin pari päivää metsässä ja suolla. Miten hyvää se tekikään.
Pieni ihana sinisiipi. Näitä näkyi paljon.






Harjoittelen muutenkin hyvin pitkälti luonnon ehdoilla. Siinä piilee oma viisautensa. Niin taisi käydä tälläkin kertaa. Jos metsään haluat mennä nyt, niin takuulla vielä ehdit marja-apajillekin. Otin huvikseni pari purnukkaa mukaan, josko jotain sattuisi vielä löytymään. Ja voi jukra, että löytyi! Maiskuttelin kuin karhu konsanaan mustikkamättäillä ja keräilin marjoja mukaani. Olin pakahtua onnesta, kun löytyi vielä lakkojakin. Ensimmäistä kertaa keräsin myös juolukoita. Luonnon oma karkkikauppa. Namnamnam.

Hirvikin on painellut tästä ohi


Nautin ihan kaikesta ympärilläni. Luonnon rauha. Melko hiljaistahan siellä jo tähän aikaan vuodesta on. Perhosien menoa oli kuitenkin mukava seurailla, vaikka erinäisiä öttiäisiä olikin jokunen kimpussani. Ja jehna, millaisia hämähäkkejä näinkään. Noin isoja en ole vielä koskaan tavannut. Harmitti ihan, kun välillä kävelin vahingossa seittiin. Hirmuinen työ meni siinäkin hukkaan. Höh. Tuollaisten siimojen kanssa meikäläinen menisi kyllä ihan solmuun...
Jännää jäkälää, oiskohan punatorvijäkälä?



Opin reissulla jälleen paljon uutta. Enpä tiennyt hämähäkkien "ruokailun hälytysjärjestelmästäkään" aiemmin. Niillä on hirmu fiksu systeemi: kun ruoka on verkossa, se värähtelee ja antaa niveljalkaiselle merkin. Pian kahdeksanraajainen vipeltäjä onkin saaliinsa kimpussa. Näin ihan itse. Minun ruokakelloni on edelleen kurniva maha. Metsäreissun kruunasikin nuotio ja makkara sekä illalla paistetut muurinpohjaletut. (Tähän voisin kirjoittaa monta kertaa nam, mutta jätetäänpä väliin.)

Mmmm-mmm-mmmm...





My candy

 

 Täytyy myöntää, etteivät urheiluasiat pyörineet juuri lainkaan mielessä. Välillä tekee hyvää tuulettua ja irtautua täysin homman ytimestä. Tällä tavalla uskon pääseväni tekemiseeni taas paremmin kiinni. Nyt on kirjaimellisesti uusia eväitä repussa ja aion tulevaisuudessa hakea niitä vielä lisääkin. Jäihän suolle karpaloiden raakileita ja vähitellen puolukatkin kypsyvät. Siihen saakka pidän kieleni sinisenä.
Oman maan mansikkaa ja muun maan mustikkaa. Päivä purkissa!



Evästauko
Aeto, savolaenen lettu
I have worked really hard for athletics. When you got very tight muscles, you know it's time to rest a little bit. And that's how I did. I spend a couple of days in nature. I enjoyed a lot. I had time for new thoughts and they got nearly nothing to do with sports. I was also very excited about berries. I picked up a few boxes of blueberries, cloudberries and northern bilberries. You should see me. I have a totally blue tongue! Well, even spiders are not afraid of me. I saw some I found huge. Wow. They are fine artists. I am amazed. The journey was crowned with a campfire, sausage and thin pancakes. What a great weekend. I feel fresh to start over again. Just let the nature take care of.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti