I have learnt my lesson well. The truth is out there I can tell.
Don't look back and don't succumb to their lies and goodbyes.
Live your life without regret. Don't be someone who they forget.
When you're lost reach out for me. And you'll see she's not far.
Northern Star.

Melanie C - Northern Star

Sivut

keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Tasapainoilua


Oma hetki lammastossuissa.
Au, au, au ja kerran vielä au. Nyt on mennyt treeni perille tai sitten olen vain ollut heikkoa tekoa. Kinusin jokunen kuukausi takaperin valmentajaltani, että koska me oikein alamme harjoitella. Vakuutin olevani vihdoin valmis. Tuumasta toimeen. Hirmu hauskaa on ollut ja paljon uusia asioita on tullut tehtyä. Ihmeen hyvin lihaksetkin ovat kestäneet, ja ennen kaikkea minä muutenkin. :D

Olen pystynyt tekemään harjoitteita, joista aiemmin vain uneksin. Lisämotivaatiota olen saanut, kun olen voinut ikään kuin heittäytyä lapsenomaiseen maailmaan - kaikki on uutta ja ihmeellistä. On vapaus tehdä asioita toisella tavalla ja ennen kaikkea eri lailla kuin ennen. Virheet ja epäonnistumiset eivät enää haittaa. Kun kaadun, nousen ylös ja nauran. En olisi ikinä uskonut tällaista piirrettä itsestäni löytyvän.
Uusi ja vanha kohtaavat myös loikkapiikkareissa.

Tuo ilo ja into löytyi puolivahingossa. Halusin kokeilla jotain normaalista harjoittelustani poikkeavaa. Osasin joskus ala-asteella ollessani etuperin puolivoltin ja vähän kävellä käsillä, ja huvin vuoksi halusin oppia nuo taidot uudestaan. Käsilläkävelyn "muistin" melko äkkiä, mutta kehonhallinta oli vielä muuten melko vajavaista. Olen valtavan ylpeä itsestäni, että olen oppinut uusia temppuja. Jee! Tästä linkistä näet yhden uuden hallitsemani taidon.

Aamun nautinnot. <3
Mikä parasta, tuon leikkimielisyyden ansiosta myös siitä normaalista harjoittelusta on tullut aivan toisella tavalla sujuvaa. Ei harjoittelu ole pakkopullalta tuntunut oikeastaan koskaan, mutta sellainen jatkuva huoli omasta kunnostani on poistunut. On mukavaa olla utelias ja kokeilla, mihin kehoni pystyy.

Rajojen vetäminen sekä tasapainon löytäminen harjoittelun ja levon suhteen onkin sitten aina toinen haaste. Näin varmasti itse kelläkin. Olin niin innoissani uusista lihaskuntoharjoitteista, että tein niitä erittäin mielelläni ja päivittäin. Jumi tuli varkain. En ole pahassa jamassa, mutta kyynärpää olisi kiittänyt huilista jo himpun aikaisemmin.

Nyt tässä pari päivää huilattuani tajuan, kuinka puhki koko kehoni olikaan. Vauhti sokaisee. Tällä kertaa älysin jarruttaa melko ajoissa. Onneksi. Ai että on tehnyt hyvää nukkua vähän pidemmät yöunet ja antaa keholle lupa palautua. Tässä alkaa hiljalleen olla taas kuin uusi ihminen.

Että ei, en ole enkä ole ollut heikko tai huono. Välillä on oikeasti järkevää vetää hieman happea. Olen hyvilläni, että minusta löytyi uusia lihaksia ja ilokseni sain niitä käyttöön. Nyt ne saavat ansaitun palautumisen. Kyllä eläintenkin lihaksia kolottaa ruoanhankintareissun tai henkensä edestä paon takia ihan varmasti. Siksi nekin välillä pysähtyvät ja keräilevät voimia. Aivan, normaalia ja luonnollista.


Ouch, my muscles are hurting! That's only a good thing because I have probably found some new of them too. I have surprised myself many times lately. I could have done things and trainings I only could have dreamed about. I've felt like a little girl. It's nice to be fearless and try something totally new and it's okay to fail too. Earlier all the mistakes made me feel sad. Now I just can laugh for it. I really thought, that it will impossible for me. Feels good to develop physically and mentally at the same time.

So, I have found balance for my body. Literally. Here's a link for a one skill I've learned, if you want to check. The other thing is to find balance between trainings and having rest. I've been so excited about new exercises that I made them daily and very willingly and yes, a lot too. I do not have pain and I'm not injured, but my elbow could have been more thankful if I have stopped to strain it just a little bit earlier. Well, lesson learned again. Now I have taken a couple of days easier. It was quite a shock to realize, how stressed my whole body really was and partly still is. Feels good to let my body recover well. Bit by bit I am starting to feel like a new person again. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti